Gıda yaşamın birincil zorunluluğudur. Bu sebepten ötürü güvenli olmak zorundadır. Zararlılar, gıda sektöründe her yıl giderek artan bir sorun haline gelmektedir. Zararlılar gıda kaynaklarına zarar verebilirler. Bu yüzden gıda kalitesinden ödün vermeyen zararlı kontrolü gereklidir.
ECO2 çevre dostu bir alternatif!
EcO2 B.V. gıda kaynaklarında çevre dostu zararlı kontrolünde uzmanlaşmıştır ve herhangi bir zehirli gaz kullanmaz.
EcO2 CA tekniği gıda kaynaklarının ya da tahıl, pirinç, kakao, kahve çekirdekleri, baharat, tohum, fındık, un vb gibi gıda maddelerinde bulunan her türlü zararlı ve türevlerinin kontrolünde kullanılır.
Kontrollü Atmosfer tekniği tamamen doğal bir yöntem olup insanlar ve çevre için güvenlidir ve hiçbir kalıntı bırakmaz.
CA tekniği konvansiyonel ve organik olarak üretilen gıda hammaddeleri için uygundur.